контакт
kontakt bkg
txt bkg 1

 

Седиштето е во склоп на канцелариите
на П.К. Љуботен

адреса: ул. К.Ј. Питу, бр. 6,
1200 Тетово

e-mail: contact@sharamountanguide.com.mk
контакт телефони: +389 (0)75 64 93 93

+389 (0) 70 321 621

жиро сметка: 290-4000000139/02
ТТК-БАНКА

 

 

txt bkg 3